Tuesday, October 16, 2012

Octomore 10 lähestyy..


Uutisia liikkuu internetin ihmemaassa. Viidakkorumpu ja lähetti kertovat sanomaa, jossa puhutaan 6000 pullon erästä Octomore 10yo:ta. Mistä ja milloin, sitä tarinat eivät paljasta. Ilmeisesti aika lähinurkilla kuitenkin. Se ei aio olla samanlainen pahuuden ilmentymä kuin 4.1 ja 5.1 vaan helpompi: ppm-luvut pyörivät kahdeksankymmenen tienoilla ja vahvuuskin jää lähemmäksi viittäkymmentä. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla, makuaistit nämä sitten kertovat.

Vaikuttaa myös siltä, että Octomore 10 tulee jäädäkseen. Vielä tänä vuonna näin ei taida käydä, koska tuo rajattu pulloite julkaistaan ensin. 

Mitä tämä tarkoittaa Octomorelle? Onko se rahastusta, jos he tuon rinnalla tuovat vuosittain vielä tykimpää, savuisempaa ja turpeisempaa viskiä? Tuleeko Octomore 6.1, 7.1 jne? Itse toivoisin, että tulisi. Odotan 10-vuotiaalta leveyttä, tasapainoa, makua ja fiilistä mutta en sitä mikä on tehnyt Octomoresta sen odotetun. Makuja isolla kädellä, äärimmäisyyksiin menoa. Rajojen hakemista, niiden ylittämistä. Mutta koko ajan olen myös odottanut miltä tuo viski tulee maistumaan esimerkiksi juuri 10-vuotiaana. 

Haluan päästä kokemaan tämän 10yo:n, mutta yhtä lailla 6.1 ja 6.2 Octomoret ovat odotuslistallani. Toivottavasti Bruichladdich ei petä odotuksiani! 

No comments:

Post a Comment